Over Ons

Bakeholics is het bakblog van drie enthousiaste hobbybakkers. We doen hier verslag van de dingen die we bakken. Dat kan in de oven zijn maar we maken ook nog wel eens iets in de barbecue, die kan namelijk heel goed dienst doen als een kolen gestookte oven.

HETTONZO
Enthousiaste bakster van taarten, cakes en koekjes. Woont in het Westland, houdt van theater, films, lezen, reizen, lekker eten en drinken en haar twee naaktkatten.

FRITS
Bakt…

NOSKOS
Barbecue-autoriteit en foodblogger uit het Westland die van cocktails, koffie, thee, chocolade, kunst, theater, (filmhuis)films, reizen, raw denim en zijn naaktkatten houdt.

SAMENWERKEN

ADVERTEREN
Het is mogelijk om op Bakaholics te adverteren, denk hierbij aan gesponsorde blogposts of advertorials. Ook zijn banners in de zijbalk mogelijk. Voorwaarde is wel dat de producten en diensten bij de site aansluiten en dat wij er achter staan.

REVIEWS
Wij vinden het erg leuk om nieuwe producten aan een grondige test te onderwerpen. Heeft u een product dat u door ons wilt laten testen neem dan even contact met ons op. Wanneer u ons iets toezendt garandeert dit echter niet dat we er een artikel aan zullen wijden of dat het een positieve review wordt. We laten gewoon eerlijk naar onze lezers toe weten wat we ervan vinden.

WINACTIES
Heeft u producten die aansluiten bij onze site en via een winactie ter beschikking wilt stellen aan onze lezers? Neem dan contact met ons op.

PERSINFORMATIE
We blijven graag op de hoogte van nieuwe producten, boekpresentaties, events en andere zaken die met eten en drinken te maken hebben. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvangen we graag per mail.

Vragen, suggesties of zakelijk contact? Stuur een mail naar: info@bakeholics.nl